Dags för ett nytt kontor?

Om du googlar kontorshotell i Stockholm så får du upp hur många olika svar som helst. Ett exempel är Hagalunds kontorshotell som är belägna i Solna. Om du är en content creator, youtuber, influencer eller kanske en helt vanlig entreprenör så behöver du en kreativ och inspirerande miljö att arbeta i. Ett ställe där du kan  fundera på saker i lugn och ro, där ingen annan kan flytta runt dina post it lappar och ett ställe där du får sätta upp inspirerande saker på väggarna.

På Hagalunds kontorshotell har de visionen att miljö, flexibilitet och människorna du delar kontor med är faktorer som gör all skillnad. De menar på att du får ett nätverk och kontor på samma gång, snacka om att slå två flugor i en smäll!

Hagalunds kontorshotell ligger centralt placerat i Solna med många lunchrestauranger och caféer i närheten. Om du är sugen på shopping eller behöver uträtta några ärenden så ligger Mall of scandinavia bara fem minuters bilväg bort. Det är enkelt att få hit kunderna på lunchmöte om du kan erbjuda flera olika lunchställen, chansen att kunden gillar nåt av det du kan erbjuda är större. Med en mätt mage är kunden mer benägen att tacka ja till ditt fina erbjudande också. För låt oss vara ärliga, ingen gör affärer när de är hangry (hungry + angry).

Hos Hagalund är det så kallad all inclusive som gäller. Du som hyresgäst får tillgång till kaffe, te och tillbehör, färsk frukt varje dag, kopiator och skrivare, larmövervakning samt städning. Sånt som man annars måste betala dyra pengar för och för att sen se bananerna bli bruna och dra åt sig flugor när man ska ha sitt viktigaste kundmöte.

Hagalund erbjuder flera olika storlekar på sina kontor, deras minsta kontor är 5 kvm och det största är 62 kvm. Allt är beroende på vad ditt företag har för behov i dagsläget. Du kan börja litet och sen byta till ett större, ta ett större från början eller välja ett av de mindre. Det är helt upp till dig. Lycka till på din väg som företagare.

Lämna ett svar

Till startsidan