Teambuilding och kickoff

KRYAST.se

 

Att åka på konferens där innehållet mestadels är föreläsningar och inriktat på jobb kan snabbt upplevas långtråkigt. Konferenser är bästa tillfället att kombinera arbete med att också bygga ett ökat samarbete och stärkta relationer på företaget. Kryast är ett företag som erbjuder skräddarsydda spännande teambuilding aktiviteter som passar alla. 

 

Teambuilding utvecklar samarbetet och kommunikationen mellan medarbetarna. Det ger en ökad gemenskap och medför att varje individ känner sig meningsfull, eftersom ni får ha roligt tillsammans utanför arbetsplatsen. Kryast företagsaktiviteter anpassas helt efter era behov och förväntningar och syftar till att skapa glädje, engagemang och stärkta relationer. Aktiviteterna kan vara en timme under en middag, två timmar på en konferens eller en halvdag ute i naturen; de anpassar helt enkelt efter de praktiska förutsättningar och vad ni önskar få ut av det. Det är viktigt att aktiviteten inkluderar alla i organisationen, så att alla kan åka därifrån och känna sig betydelsefulla. 

 

Teambuilding på en kickoff är så mycket mer än att bara ha kul tillsammans. Som nämnt ovan så utvecklar det medarbetarna på en mängd olika plan. Att ha en god gemenskap och ett bra samarbete på företaget är viktigt ur flera perspektiv. Forskning visar att goda relationer på arbetsplatsen bidrar till att medarbetarna gör ett bättre jobb. Att de anställda har en bra kommunikation och ett gott samarbete mellan sig bidrar till ett effektivare arbetsflöde och färre missförstånd, vilket i sin tur leder till ökad trivsel. Att trivas och ha kul på jobbet är i sin tur en förutsättning för personlig utveckling. Det finns helt enkelt flera argument för att investera i bra teambuilding. 

 

Genom att anlita Kryast får ni hjälp med detta; nämligen att att skräddarsy aktiviteter efter era behov och förutsättningar. De sköter allt åt er. De har flera goda referenser från många större företag och organisationer i Sverige. På hemsidan kan ni se exempel på teambuilding aktiviteter, men som nämnt tidigare anpassas det efter just ert företag. 

 

Varför anlita Kryast? De har en solklar affärsidé som handlar om att erbjuda hälsofrämjande tjänster som ökar lönsamheten. De har flera konsulter som arbetar med en levande värdegrund där de tillsammans tror på att lönsamhet kommer ur det friska. De har bred kunskap inom hållbart ledarskap och medarbetarskap. De vet vad som krävs för att utveckla ett hållbart ledarskap och vilken påverkan det har på lönsamheten. 

 

Tveka inte att kontakta Kryast och få hjälp att anordna er mest minnesvärda och roligaste teambuilding. 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan