Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Testar att ställa ut på ett litet galleri i Köpenhamn.

Från och med idag har jag fyra orginalmålningar på Fredriksberg i Köpenhamn. Närmare bestämt, på Galleri Stendahl. Galleri Stendahl drivs av Charlotte och Tage Siboni. Det är ett ganska nyetablerat galleri som ligger  mycket fint på Gl. Kongevej 127, Fredriksberg C, Köpenhamn. Gå förbi fredagar eller lördagar. På grund av Corona så kan man bara vara fyra personer i galleriet. Vernissage går inte heller att ha. Men, för den som vill så kommer jag att vara där den 24e oktober. Då serverar jag så klart lite vin och berättar mer än gärna mer om de fyra verken Wallstreet, Family, Tosharp och Vivid. Hoppas jag får se er. Hängningen är från idag och minst en månad framåt. 🙂

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan