Där satte vi kronan på verket.

Idag var det den sista dagen för foto/film för den här gången. Då grät till och med himmelen för första gången. Vi fick vara på en helt fantastisk location. Släpper mer om den i morgon. Nu vill jag bara tack  alla som var med. Blev lite av en bonusfamilj på de 12 dagarna vi slet ihop. Mycket glädje. Det gör livet värt att leva. Även om det ibland var långa dagar och slit så var det nog mest en njutning. Tack Anders, Caroline & Co från Hillerstorp. Tack hela Mecsgänget. (Idag Johannes, Kim, Andreas och Johan). Och Kim, ibland är det sol och ibland så regnar det. Att ni gör det här möjligt är helt crazy. Tack underbara Marie Olsson Nylander för att du gör det så lätt för mig! Tack Anneli, den perfekta assistenten, för att du sliter och skickar mig bra bilder till blogg etc. Tack Emma, ingen vacker utan spackel! Idag vill jag även tack Lars-Åke och Susanne. Fy tusan vilka trevliga och frikostiga människor det finns.

Lämna ett svar