Har du koll på företagarna.se?

Det här inlägget riktar sig till dig som är företagare, vill bli företagare, funderar på att vara företagare.

Vi befinner oss i en tid som känns osäker för många, många har blivit permitterade och även om många har återgått till det “normala” så verkar det nu komma en andra våg.

Vi ska försöka se på det hela så positivt som vi kan. Att bli permitterad eller ha mer tid i hemmet kan betyda nystart och möjligheter. Att starta upp ett företag är enkelt och allt som krävs är att du har en idé och en dröm.

Kanske är du rädd för allt det ekonomiska och all byråkrati som kommer med ett företag.

Då finns Sveriges största branschorganisation för företagare: Företagarna.se

Som medlem hos Företagarna.se kan du få hjälp och information om det mesta.

När ditt företag utvecklas kan du behöva börja söka anställda och det kan vara en ordentlig process att påbörja. Hos företagarna finner du nu en arbetsgivarhandbok där massvis av information finns tillgänglig för dig som medlem. Du kan också finna saker som anställningsavtal, hur du räknar ut karensavdrag, hur du gör om du behöver säga upp någon och mycket mycket mer.

Skulle du dessutom behöva juridisk hjälp så finns Företagarnas juridiska rådgivning tillgänglig för dig. Meningen och syftet är att du som företagare ska kunna fokusera på ditt företag och få hjälp med alla bitar som ligger utanför din dröm.

Utöver dessa förmåner har du som medlem också flertalet rabatter som är unika för just Företagarnas medlemmar. Just nu har Företagarna medlemspris hos Telenor, 50% rabatt får du på deras abonnemang just nu om du är medlem!

Du kan dessutom teckna förmånliga försäkringar för dig och dina anställda hos Företagarna.se som skyddar vid eventuella skador eller sjukdomar. Detta skyddar din privata ekonomi som annars kan bli väldigt hårt drabbad om du eller dina anställda blir sjuka eller skadade i arbetet eller utanför.

Lämna ett svar

Till startsidan