Utställning i Köpenhamn. På Fredriksberg. Galleri Stendhal.

Så var den första utställningen i Köpenhamn avklarad. Lyckat blev det trots allt. Ett litet fint galleri uppe på Fredriksberg i Köpenhamn. Galleriet heter Galleri Stendhal och drivs av två eldsjälar, Tage och Charlotte. Otur i oturen kan man säga att det blev då restriktionerna gjorde att svenskarna inte kunde komma in i Danmark under lördagen då vi hade vernissage. Alla var livrädda och vi hade bara fyra personer inne på samma gång. Mina alster kommer att hänga kvar där till den 24 november. Det är öppet fredagar och lördagar. Vill man när man kan ta sig över till Danmark igen går det att boka en privat visning. (Alla dagar) Kontakta mig eller galleriet direkt. Hoppas ni har det bra i dessa tider av Corona. Verkligen tråkigt att det utvecklar sig som det gör i Europa och världen just nu. Webb: https://stendhal.dk

Lämna ett svar

Till startsidan