Coola kvinnor och konst på Österlen.

Österlen fortsätter att imponera på mig. På ett helt annat sätt än vad jag väntat mig. Träffar gång på gång sjukt coola kvinnor som driver grymma företag och har en häftig inställning till livet. Den här gången är det Ida. Hon driver ett importföretag av naturviner. För er som aldrig provat naturvin. Nu är det dax. Dryckesbutiken. Shit vad hon har arbetat för att bygga upp det hon har byggt upp. Nu har hon beställt en väggmålning av mig. Så jag får äran att titta in i hennes och hennes mans värld. Det är verkligen en usp med att arbeta som konstnär. Vi har förenklat processen genom att hon beställt ett modifierat tidigare verk. Jag har färglagt det i förväg och ska nu arbeta vidare på det i min ateljé. Arbetet på plats kommer att ta två dagar och det är verkligen något jag ser fram emot. Självklart kommer jag att dela med mig av processen. 😉

Lämna ett svar

Till startsidan