Nu säljer vi vårt hus!

Nu säljer vi vårt hus. Paradiset på jorden med skogen inpå knuten. Skånes tystaste område. En stjärnhimmel där man faktiskt ser stjärnorna. Där du kan elda på tomten och kanske grilla ett vildsvin eller grönsaker eller ekologiskt lamm från granngården. Barnen vill bo närmre vänner och det är något man måste lyssna på. Vi kommer bli Höör-bor. Det kanske man inte såg komma? Jag kommer sakna våra fina grannar. Alla. Det har verkligen varit ett ställe där vi känt oss välkomna och där vi har trivts. Min ateljé. Aaaah. Den kommer jag också sakna. Vi vill sälja till en familj med barn som kan tänka sig bo här permanent. Första visningen är den 15e november. Då fyller några i familjen dessutom år. Spännande och även lite sorgligt. Se objektet här: VÄRLDENS BÄSTA PLATS.

Lämna ett svar

Till startsidan