Ska du ge dina anställda en julklapp ?

Sponsrat samarbete med Parnass

Ska du ge dina anställda en julklapp ?

Idag är det många som jobbar hemifrån och man träffar inte sina kollegor på samma sätt. Man hörs via telefon, via möten på nätet eller så har man möten med större avstånd.

Du som företagare kanske vill visa din uppskattning och ge dina anställda en julklapp. Eller varför inte till dina kunder ?! Vare sig du har ett litet eller stort företag har Parnass ett stort utbud av både reklamartiklar, profilkläder men också en sida som kallas julklappar företag.

Parnass har tilldelats AAA-rankning av Bisnode för högsta kreditvärdighet och högsta kreditrating av UC.

Att ge bort en julklapp behöver inte bränna hål i din plånbok, det finns julklappar i flera prisnivåer. Parnass har också ett villkor som Lägsta Pris Garanti som innebär att hittar du samma produkt hos en utav Parnass konkurrenter så får du varan till ett lägre pris. Priserna på julklapparna har upp till 50 % rabatt på rekommenderade priser.

Skatteverkets maxgräns för avdragsgill julgåva till anställda är i år 1.500 kronor inklusive moms. Det gäller inte gåvor som lämnas i pengar, så presentkort och gåvokort kan du ge som julgåva.

Det finns också ett gåvokort som är uppskattat där den som får julklappen själv kan välja julgåva beroende på vilket belopp du lagt. Då slipper du själv som företag att välja samma julklapp till alla anställda då det ibland kan vara svårt att köpa en julklapp som både män och kvinnor uppskattar.

Beställer du ett gåvokort får du dom levererade ca 1 – 3 arbetsdagar senare. Sen ger du dessa till dina anställda. Alla kort har en personlig kod som anges vid inloggning på sidan. Det finns ett stort utbud att tillgå. Det finns produkter från Orrefors, Glenn Strömberg, Kosta Boda, Sagaform och Queen Anne.

Du kan komplettera julgåvorna med ett julkort till förmån för Hjärt och Lungfonden.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan