En brasa inne efter en dag ute i höstvädret

Sponsrat samarbete med Keddy

En brasa inne efter en dag ute i höstvädret

Hösten ger oss ett mycket blandat väder med både fina och regniga dagar. Var du än bor i landet. Det innebär också att vi alla sätter på oss varmare kläder och värmen sätts på i våra hus för att vi inte ska frysa.

Många är ute och promenerar nu på hösten, kanske bara en härlig höstpromenad men också kanske en dag ute för att plocka svamp. Och efter en dag ute vill man komma hem till ett varmt hus och kanske sätta sig framför en brasa och ta något varmt att dricka. Höra sprakandet och känna värmen.

Keddy har olika produkter som passar i ditt hem med både braskaminer, spiskassetter, murspisar och kakelugnar. 

Braskaminerna från Keddy ger dig inte bara värme, utan har också en snygg design och är gjorda i gjutjärn. Gjutjärn gör att braskaminerna värms upp snabbt och är slitstarka. Dom har också 20 års garanti på alla gjutjärnsdelar.

Det finns olika storlekar och höjder på braskaminerna och till dom finns det också olika tillbehör beroende på vilken du väljer. Alla har vi olika smak och tycken och alla braskaminer är stilrena i svart eller grått med sotfria glas. Beroende på hur stor braskamin du vill ha har dom olika antal timmar hur många timmar värmen stannar kvar efter att du eldat. 6 – 8 timmar stannar värmen kvar om du väljer den största braskaminen.

All fakta om dom olika braskaminerna och instruktioner hur dom ska monteras finns att läsa om.

Innan montering

Innan du monterar en braskamin ska du kontakta byggnadsnämnden i din kommun och även en sotare som kan titta på din skorsten.

Om du inte har en montör som kan installera din braskamin kan du få hjälp med det via nån utav Keddys återförsäljare. Det finns återförsäljare i hela landet.

När du sedan har monterat in din braskamin ska också sotaren göra en besiktning innan du börjar elda.

Nu är det bara att njuta av din braskamin.

Keddy braskamin

Lämna ett svar

Till startsidan