Nya typer av baracker

Sponsrat inlägg i samarbete med Indus.se

Baracker vår framtid

När jag hörde ordet barack förut så tänkte jag på de där röda slitna barackerna som brukade stå vid diverse byggarbetslatser. Numera är barackerna en helt annan sak, tillochmed väldigt lyxiga skulle jag säga.

Har ni tänkt på barackerna numera?  Du har säkert varit i någon barack utan att tänka på att det är just en barack.

Förskolor använder sig av dessa. Dels när de renoverar en förskola, då kan barnen flyttas till baracker under tiden som förskolan renoveras. Väldigt smart och dessutom ekonomiskt. När förskolan är färdigrenoverad får barnen gå tillbaka dit och barackerna tas bort, hur smart är inte det?  Men nu finns också hela förskolor byggda med baracker. De är inte alls så som man tänker sig en barack. De har alla nödvändigheter, är bra uppbyggda i miljösynpunkt och ventileringen är toppen.

Det finns också omklädningsrum i baracker. Det är perfekt vid en byggarbetsplats där många behöver byta om och kanske tillochmed duscha och göra sig i ordning för att åka hem. I dessa byggbaracker finns det duschar, skåp att förvara arbetskläder i och bänkar att sitta på när du till exempel sätter på dig dina arbetsskor.

Det finns även torkskåp, vilket är super på en arbetsplats där du kanske jobbar ute. Det är inte så kul att hänga in sina blöta eller snöiga kläder i ett skåp för att använda igen nästa dag. Nu kan alla få torra kläder, härligt!

Eftersom alla baracker har väldigt bra ventilation så behöver inte dessa omklädningsrum lukta som ett omklädningsrum. Ni förstår vad jag menar! Dålig lukt försvinner snabbt och ni har ett fräscht ställe att byra om på.

Så behöver in utöka arbetsplatsen, skolan, förskolan eller kanske skaffa ett nytt kontor. Satsa på baracker, jag tror att det kommer vara vår framtid. Smart, smidigt, ekonomiskt och bra för miljön!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan