Alltid bra att ha körkort

I samarbete med Trafiko.se

Alla borde ta körkort

Att ha körkort ger dig friheten till mycket. Ta körkort är någonting du aldrig kommer att ångra.

Körkort ger dig möjlighet att ta dig fram på ett smidigt och enkelt sätt. När du har bilen behöver du inte passa tider som när du åker med buss, tåg eller tunnelbana. Nu när vi blir rådda att inte åka kollektivt är körkortet ännu viktigare att ha.

att ta sitt körkort har ändrats mycket de senaste åren. Nu finns det en uppsjö av alternativ att välja på för att få hjälp med vägen till körkort. Förut fanns bara körskolorna och man pluggade sina körkortsfrågor på plats i skolans pärmar.

Om jag skulle ta körkort idag så skulle jag välja att använda mig av Trafiko.se. Det är en plattform på nätet där du får precis all den hjälp du behöver.

På Trafiko kan du lägga upp din väg för att nå målet, körkortet. Du kan få hjälp med körkortsfrågorna via appen eller via en körkortsbok. Du kan till och med få körkortsfrågorna som ljudbok och lyssna på för att lära dig. Använd de verktyget som passar dig bäst. Eller varva mellan de olika.

För att få övningsköra privat med någon man känner krävs det numera att man går en handledarutbildning. Detta är för att det ska vara så säkert som möjligt med alla övningskörningar ute på vägarna. ofta är det bra för de som har haft sitt körkort länge att få en liten uppdatering så att de inte lär ut någonting fel.  Du kan också få din handledarutbildning via Trafiko. De håller handledarkurser och alla lärarna är handplockade för att du ska få bäst hjälp.

Alltså, via den här appen har du redskapen till att ta ditt körkort. Det är sån lyx numera att ha alla dessa olika sätt att kunna plugga till sitt körkort, så utnyttja de ni som kan. Det hade jag gjort!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan