Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Båtutbildningar

Sponsrat inlägg i samarbete med Svensk Båtutbildning AB

Satsa på en båtutbildning i sommar!

Vad ska ni göra i sommar? Nu i dessa tider så har våra semestrar ändrats mycket. Många har köpt sommarhus, skaffat hund eller hyr en stuga i Sverige.

Förut reste många utomlands på sin semester. Nu när vi inte kan resa runt i världen i samma utsträckning gäller det att hitta på någonting annat på semestern.

Svensk Båtutbildning AB har båtutbildningar i Stockholm och Göteborg samt via distans. Det tycker jag verkar som en rolig aktivitet på sommaren. Både för mig och för min familj.

Tänk sen när du är klar med din båtutbildning och har till exempel ett förarintyg som är grundutbildningen. Då kan man hyra eller köpa en båt och ge sig ut på vattnet själv eller med familj och vänner.

Jag skulle se fram emot att vara på sjön med min familj, välja var vi vill åka. Tänk att kunna köra iväg med sin båt och stanna någonstans för en fika, lunch eller middag och sen åka vidare. Man kan ta in på hotell, vandrarhem eller varför inte tälta.

När man har en båt ger det en frihetskänsla. Du kan ta dig till platser som du inte skulle kunna besöka om du enbart har en bil eller tar dig fram med kollektivtrafiken. Tänk er att hitta en liten ö där ingen bor, slå upp sitt tält och laga sin egen mat på ett stormkök. Så härligt! Det är så fint i den svenska skärgården så alla borde få njuta av det!

Jag rekommenderar att ni går in på https://batutbildning.se/  för att boka in er på en båtutbildning i sommar. Om ni bor norröver i landet, passa på att boka in er i Göteborg och gör utbildningen till en semesterresa. Tvärtom om ni bor söderöver, boka utbildningen i Stockholm så kan ni passa på att semestra i huvudstaden.

 

Lämna ett svar

Till startsidan