Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Semester

Nu längtar jag efter att få resa igen!

Tänk att få resa på en ordentlig semester till solen nu. Jag saknar sol och värme och längtar verkligen efter sommaren.

Det här året med en pandemi har tagit på krafterna och jag tror att vi är många som behöver en välförtjänt semester för att ladda batterierna.

Jag beställde en kostnadsfri katalog om seglingsresor nyss, nu vet jag vad jag vill göra på min semester! Om ni också tycker att segling låter kul så kan ni gå in här och beställa https://www.moresailing.se/bestall-katalog/

Om man reser med More Sailing finns det många olika alternativ att välja på . Grekland, Italien, Karibien eller varför inte Atlanten. Hur ska man kunna välja var man vill åka, vi får ta en resa varje år framöver helt enkelt.

Jag älskar Medelhavet

Den resan jag skulle vilja göra nu är att segla genom Medelhavet,  då får man se många länder, till exempel Kroatien, Spanien och Italien. En perfekt resa för oss som vill uppleva mycket. Tänk att i tre veckor bara få njuta av havet och nya platser.

Med eller utan personal

När man bokar sin resa så kan man boka både med eller utan personal. Jag skulle vilja ha personal ombord., då kan jag verkligen slappna av och jag vet att proffsen ser till att vi kommer dit vi ska. Då kan också jag och familjen njuta av vår resa.

Om man har personal som sköter resan så kan de också ändra resans rutt lite efter väder och vind. Det skulle kännas bra att veta att det är några andra än jag som har koll på allt.

När man är duktig på att segla själv så kan man boka enbart en båt, det vill säga att skippa personalen. För er som seglar och har det som intresse kan jag tänka mig att det här verkligen är en resa man vill göra själv, med vänner och eller familj.

Karibien

Karibien är ett resmål som har lockat mig länge, jag skulle verkligen vilja semestra i Västindien.  Jag hade inte tänkt på detta innan jag fick min katalog, men att segla i Karibien verkar ju helt otroligt härligt. Jag vill också kryssa från ö till ö och kunna slänga mig i det helt turkosa vattnet för att sen äta en god lunch på båten eller en middag i någon liten pittoresk hamn.

Atlanten

Har du fem veckor över och är en äventyrare? Då skulle jag helt klart boka resan över Atlanten. Det är ingen resa man gör med barn skulle jag tro, men det låter så spännande.

Det är en lång resa och först är det förberedelser på plats innan, sen själv seglingen. Man vet inte exakt hur lång tid det tar att ta sig över, det beror som vanligt på vädret och vinden. När man kommer fram har man tid att fira och slappna av innan det är dags att bege sig hem igen.

Man glömmer inte sina resor man gjort, men den här resan verkar vara någonting utöver det vanliga!

Lämna ett svar

Till startsidan