Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

måla eller tapetsera

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Måleri

Nytt hus, nya möjligheter

 

Det är mycket som är kul med att flytta till ett nytt hus eller en ny lägenhet. Man får skapa sig ett nytt hem. Självklart tar man med de sakerna man har från sitt förra hem, men det finns också en chans att förnya sig. Kanske har man tröttnat på en lampa, men man hade inte slängt den när man är kvar på samma stället. När man packar ihop sina saker inför flytt så får ganska mycket säljas eller åka till återvinningen, kanske vill man rentav ha en helt ny stil. Passa på att tänka i andra banor och ändra det man inte riktigt har varit nöjd med.

Jag vill ha lite nytt tänk när det gäller väggarna. Självklart måste konsten få sin plats, men det vore också roligt att ha nån färg eller tapet på väggarna. Hur har ni det hemma? Målade väggar eller tapet? Färgad tapet eller mönster? Det finns så otroligt mycket att välja på!

Jag kommer ta hjälp av K3Måleri när jag har bestämt mig för hur jag vill ha det. Det är viktigt att anlita en profisionell firma till att göra det här arbetet, om man vill få det ordentligt gjort. Hos K3Måleri kan man dessutom få hjälp med vad som passar i just mitt hus eller lägenhet. Sen skickar de en offert på vad det kommer kosta och därefter är man igång. Kan det bli bättre?

Nu är det många som längtar efter sommar och värme. I helgen ser det ut att bli fint väder och då blir det lättare att umgås utomhus som man ska göra. Personligen längtar jag efter att man kan få träffas ett större sällskap inomhus. Att få bjuda in sina vänner med familjer och bara få umgås. När mina nya väggar är klara kanske det är möjligt, hoppas!

Lämna ett svar

Till startsidan