Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Längtan efter en pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten.se

Är det här året då vi skaffar en pool?

Det vore verkligen härligt att ha en pool hemma. När man var liten var önskan efter en pool stor och också helt ouppnårligt. Alla barn ville ha en pool men det var inte någon som hade pool hemma.

Nu är det vanligt att man har en pool hemma och i dessa tider när man inte får resa på samma sätt längre så vet jag att många har investerat i en pool istället. Jag tror att det är helt rätt tänkt. Man spenderar så mycket tid hemma så att ha en pool skulle göra sommaren ännu roligare.

Det vore verkligen roligt för barnen att få ha en pool hemma, tänk vilka sommarlov med bad de kan ha! Det skulle jag verkligen önska att mina barn skulle kunna få.

Om vi skaffar en pool så vill jag ha en pool med värmepump, det ska gå att bada i poolen även om det är lite sämre väder ute. Jag vill att poolsäsongen ska vara så lång som möjligt och då måste man ha en uppvärmd pool! Jag vill också kunna bada sena kvällar eller kanske till och med ett nattdopp om man får för sig det, men då måste poolen vara varm och skön.

Om vi hade en pool skulle alla vänner vara välkomna att bada hos oss. När poolbygget var klart skulle jag se till att vi skulle ha ett riktigt stort poolparty. En grillkväll vid poolen. Det skulle severas burgare och korv, bubbel till de vuxna och festis till barnen.

Jag skulle också vilja ha roliga saker att leka med i poolen. Uppblåsbara djur som barnen kan leka med. Kanske ett nät att spänna över polen så att man kan spela volleyboll i vattnet. Allt som gör en pool ännu roligare än vad det redan är helt enkelt!

 

Lämna ett svar

Till startsidan