Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Såld i Stockholm. En av de kreationer jag känner mig så otroligt stolt över.

Family är en sådan kreation jag kommer sakna. Den ska visa styrkan av familj och jag har haft en stor inspiration från en av få konstnärer jag fått inspiration från. Hilma Af Klint. (Ser så mycket fram emot den film som Lasse Hallström ska producera. Där borde min syster, Maria Alm-Norell, för övrigt få rollen som Hilma.) Nu i helgen så såldes originalet i Stockholm på en privat visning. Jag vill tacka köparna, min agent, Nathalie Bergström/Simon och alla som var där och stöttade mig i helgen. Det är ett verk som verkligen har fått synas. Jag är så glad att Family hamnade på en vägg där jag kommer få möjlighet att se den igen. Den finns som giclée på min webbshop.

Lämna ett svar

Till startsidan