Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att välja sin dörr

Sponsrat inlägg i samarbete med Teckentrup

Hur ofta tänker man på sin dörr?

Man vill ha en fin dörr. En dörr som passar till huset man bor i. Är det en dörr till ett litet torp vill man att den ska vara lantlig och är det till ett mordernare hus vill man såklart att den ska vara stilren.

När man börjar tänka på vilken dörr man ska ha så visar det sig att det inte är det lättaste att välja. Det är mycket saker man måste tänka på. Den måste såklart vara säker, en säkerhetsdörr är ett måste nu tycker jag. I alla fall på sin permanenta bostad.

En säkerhetsdörr ska skydda mot mycket. Rökutveckling, brand, inbrott och höga ljud. Det tänker man kanske inte på när man köper sin lägenhet eller sitt hus.

Jag tror att det verkligen är en bra investering med en säkerhetsdörr. Dels för familjen och sig själv såklart, men även om man väljer att sälja vidare senare. För mig känns det också skönt att veta att min familj är säkrare när jag är borta, då kan man minska sin oro för att någonting ska hända. När barnen blir större och ska vara ensamma hemma kommer det också att kännas bra att ha en säkerhetsdörr.

När jag kikade runt på olika säkerhetsdörrar såg jag att det finns olika typer. Det finns dörrar för lägenheter, hus , loftgångar och olika till bland annat butiker eller lager. Det känns som att alla butiker och verksamheter verkligen skulle ha en säkerhetsdörr. Aldrig har jag väl tänkt så mycket på olika dörrar som jag gör nu. Det är konstigt att det inte händer mer saker med tanke på alla olika gamla dörrar vi har.

Om du ska investera i någonting på din lägenhet, ditt hus eller din butik så är mitt tips att satsa på en säkerhetsdörr!

Lämna ett svar

Till startsidan